Obnoviť stránku

Fritézy Siguro

Fritézy Siguro

Fritézy Siguro – zdravá a rýchla príprava pokrmov s neuveriteľným pohodlím

Fritézy Siguro prinášajú zdravší spôsob vyprážania, kde spojenie inovatívnych technológií a jednoduchého ovládania umožňuje používateľom pripraviť obľúbené jedlá s minimálnym úsilím a množstvom tuku. Značka Siguro sa zameriava na kvalitu, zdravie a pohodlie, prinášajúc moderné fritézy, ktoré menia pohľad na tradičné vyprážanie. S vynikajúcim pomerom ceny a výkonu je Siguro ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú efektívny spôsob prípravy svojich obľúbených pokrmov.

  • Predĺžená zárukaNaše výrobky sú starostlivo navrhnuté a testované, čo nám umožňuje poskytnúť vám bezstarostnú záruku až na 3 roky.
  • Rýchla výmena spotrebičaNechajte svoje starosti za sebou. V prípade, že dôjde k poruche malého spotrebiča, ponúkame zadarmo okamžitú výmenu za nový produkt.
  • Bezpečnosť na prvom miesteVšetky naše výrobky prechádzajú dôkladným procesom kontroly, čo zaručuje, že spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy.
Siguro fritéza

Siguro vám prináša zdravé vyprážanie bez nepríjemného zápachu

Fritézy Siguro prinášajú do domácnosti nielen skvelú chuť, ale aj zdravšiu prípravu jedla. Vysmažte svoje obľúbené pokrmy s minimálnym obsahom tuku a bez nepríjemného zápachu. Vďaka pokročilým technológiám si môžete vychutnať vyprážané jedlá bez zbytočných kalórií, a pritom bez obáv z nežiaducej arómy. Fritézy Siguro navyše zastúpia až niekoľko spotrebičov naraz a umožnia vám jednoduchú prípravu rôznych pokrmov – hranolky, ryby, krídelká, či plody mora, je s nimi totiž možné nielen fritovať, ale aj piecť, rozmrazovať a sušiť.

Dômyselné technológie fritéz Siguro pre dokonalé prepečenie pokrmov

Prinášame vám pohodlný prístup k príprave pokrmov, ktorý skráti čas a zdokonalí chuťové zážitky. Fritézy Siguro vynikajú inovatívnymi technológiami, ako je 360° Hot Air Flow, ktorá zabezpečuje dokonalú cirkuláciu horúceho vzduchu pre rovnomerné prepečenie. Dual Cyclone je ďalšia úžasná funkcia, ktorá vytvára dva prúdy horúceho vzduchu zrýchľujúce prípravu jedla. To všetko prispieva k dosiahnutiu dokonalej chuti a textúry vašich obľúbených jedál.

Fritéza Siguro
Siguro Fritéza

Jednoduché ovládanie a prednastavené programy fritéz Siguro

So Siguro fritézami nemusíte byť profesionálnym kuchárom. Intuitívne ovládanie, často na digitálnom displeji, a prednastavené programy umožňujú aj začiatočníkom pripraviť skvelé jedlá. Stačí vybrať správny automatický program pre konkrétny druh a fritéza sa postará o zvyšok. To zaručuje nielen vynikajúce výsledky, ale aj bezproblémovú a pohodlnú prípravu pokrmov. Vhod vám príde aj regulácia teploty, automatické vypnutie, či funkcia udržania teploty.

Spresniť parametre
13 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17