Obnoviť stránku

Friday Lock

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Friday Lock

Inteligentný zámok od Friday Lock predstavuje ďalšiu z radu inovácií bezdrôtových noviniek, ktoré uľahčujú každodenný život. Zámok namontujte namiesto vášho klasického zámku. Budete môcť jednoducho, pomocou aplikácie v smartfóne, odomykať aj zamykať dvere na diaľku. Dozviete sa aj o každom otvorení dverí a to okamžite, opäť pomocou synchronizovanej aplikácie v telefóne.

Kľúčové vlastnosti

  • Odomykanie a zamykanie dverí na diaľku
  • Bezdrôtová komunikácia s vaším smartfónom
  • Notifikácia o každom otvorení dverí
  • Jednoduchá montáž
  • Dobíjacia batéria
  • Farebné varianty
  • Protišmyková štruktúra
  • Šifrované zabezpečenie

Bezpečnosť a komfort idú ruka v ruke

Zámok Friday Lock komunikuje so zariadeniami so systémom Android aj iOS. V systéme Apple sa pripája do praktickej siete Apple Home Kit. Využíva výkonné šifrovacie zabezpečenie - rovnaké, aké používajú banky pre internetové bankovníctva. Na komunikáciu využíva integrovanú WiFi a Bluetooth.

Je veľmi praktický

Zámok Friday Lock vyžaduje montáž, ale inštalácia je rovnako jednoduchá, ako namontovanie bežného zámku, zvládne ju teda každý zručný človek. Telo zámku je vyrobené z kvalitného kovu, čo zaručuje vysokú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Zámok okrem moderných technológií vyniká tiež praktickou, dobíjacou batériou a protišmykovou štruktúrou v niekoľkých farebných vyhotoveniach.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Špeciálne funkcie zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov
Kód:  AGSL02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03