Obnoviť stránku

FRESHLIGHT Magnolia & Repair Mask 300 ml

Príslušenstvo k tovaru

FRESHLIGHT Magnolia & Repair Mask 300 ml

Maska na vlasy pre deti FRESHLIGHT Magnolia & Repair Mask s extraktom z magnólie a karotínom s objemom 300 ml sa účinne stará o poničené vlasy, pôsobí do hĺbky a opravuje ich zvnútra. Dodáva im potrebnú regeneráciu a výživu. Navracia im vitalitu a nádherný lesk. Zanecháva vlasy silné a zdravé, prevoňané očarujúcou vôňou magnólie. Rozmaznávajte svoje vlasy špičkovou starostlivosťou s vlasovou kozmetikou plnou kvetinovej sviežosti.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy pre deti FRESHLIGHT Magnolia & Repair Mask

  • Pôsobí do hĺbky a ošetruje vlasy zvnútra
  • Extrakt z kvetov magnólie a keratín
  • Regenerácia a výživa
  • Navracia vitalitu a lesk
  • Očarujúca vôňa magnólie

Použitie:
Naneste prípravok do umytých vlasov a vmasírujte do končekov a po celých dĺžkach vlasov. Nechajte pôsobiť po dobu 1 minúty, potom vlasy dôkladne opláchnite vodou a rozčešte.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre normálne vlasy.
Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Izopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Stearamidopropyl dimetylamino, Cetyl palmitate, Dimethicone, Citric Acid, Izopropyl Alcohol, Parfum, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratín, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Trideceth-5, Magnolia Liliflora Flower Extract, Phenoxyethanol, Metylparabén, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, CI 17200, CI 42090

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  VLS958
Produktové číslo:  4015100206142

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19