Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Frendo Multi'Lights-R

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Frendo Multi'Lights-R

Snáď každý nadšenec tráviaci svoje voľné chvíle na výletoch v prírode, na chalupe alebo napríklad na záhrade svojho domu určite ocení schopnosti svietidla Frendo. Táto vonkajšia lampa je schopná svojimi sedemdesiatimi LED diódami osvietiť priestor až do vzdialenosti 10 metrov od ohniska svietenia. Svietidlo môžete veľmi ľahko nájsť v tme vďaka fluoreskujúcemu vypínaču na produkte.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúce prenosné vonkajšie LED svietidlo
  • Veľká odolnosť vďaka použitému materiálu
  • Súprava obsahuje veľké a dve malé svietidlá
  • Rozsah svietenia až 10 metrov
  • Jednoduché hľadanie vypnutého zariadenia
  • Napájanie akumulátorom (hlavné svietidlo) a trojicou AAA batérií (ručné svietidlo)

Odolné vyhotovenie, veľká výdrž

Súprava je tvorená veľkou lampou a odpojiteľnými svetlami pre lepšiu mobilitu. Všetky kusy sú vyrobené z húževnatého plastového materiálu a vybavené ochranou IPX4. Táto ochrana garantuje dostatočné bezpečie od striekajúcej vody zo všetkých smerov. Akumulátor svetla môžete dobíjať pomocou sieťového zdroja alebo autoadaptéra 12 V DC. Čas plného nabitia sa odhaduje iba na 10 hodín, ktoré vám zaručia v priemere 11 hodín svietenia. Ručné svietidlá sú napájané tromi AAA batériami.

Rozmery svietidla:
255 × 130 mm

Rozmery ručného svietidla:
50 × 50 × 130 mm

Hmotnosť súpravy:
1,43 kg

Kód:  SPT1575
Produktové číslo:  3123718085194

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12