Obnoviť stránku

FRANKE Solo 50

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FRANKE Solo 50

Odpadový kôš je teraz neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti alebo inštitúcie a viac, takmer každej miestnosti. Nie je to len praktické, ale vďaka svojmu dizajnu môže byť veľmi zaujímavým doplnkom, ktorý dokonale zapadá do interiéru priestoru, v ktorom je umiestnený. Preto by jeho voľba nemala byť podceňovaná. Ak chcete kombinovať praktickú stránku s estetikou, mali by ste si kúpiť schránku na odpad Franke Solo 50, ktorá sa ručne vysunie.Filtrak s aktívnym uhlím je zabudovaný do sólového viečka, ktorý absorbuje nepríjemné zápachy . Upínací rám zaručuje bezpečné držanie tašiek, jednoduchú výmenu a maximálne využitie kapacity.

Základné výhody skladu Franke Solo 50

  • Franke Solo 50 je vyrobený z odolného plastu
  • je ručne rozšíriteľný
  • filter aktívneho uhlíka, ktorý absorbuje zápach, je zabudovaný do veka
  • inovatívny upínací rám zaručuje pevné uchytenie vrecka
  • spodná skrinka má šírku 500 mm
  • objem košíka je 40 l

V každej izbe

Koša sa nachádza v každej domácnosti najčastejšie v kuchyni. Je logické, len keď varenie produkuje veľké množstvo odpadu. Existujú však aj iné miestnosti, kde je potrebný riad na nepotrebné veci, napríklad v štúdiu, detskej izbe alebo kúpeľni. Preto by mal byť vybavený systémom na pohlcovanie pachov. Namiesto toho odstráňte v koši bez zápachu a kôš by mal odstrániť všetky vône objektu . Presne toto je sorter Franke Solo 50, ktorý môžete umiestniť s tichým vedomím v kúpeľni.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 42,7 cm
Hĺbka 39 cm

Farba

Farba Čierna

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 40 l
Spôsob otvárania Ručne
Kód:  FRA0101a10
Produktové číslo:  121.0307.568
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16