Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Fotomobily

Hľadáte mobil s dobrým fotoaparátom? Fotomobily dnes už dokážu nahradiť klasické kompakty, a navyše plnia aj funkciu smartfónu. Okrem kvalitnej zadnej kamery im zvyčajne nechýba optická stabilizácia obrazu, laserové ostrenie či manuálny režim fotenia. Vďaka vysokému rozlíšeniu displeja potom na fotke vidíte každý detail. Ako vybrať fotomobil?

Spresniť parametre
1122 položiek

Archív - Fotomobily

Mobilné telefóny dnes kvalitou fotiek a videí mnohokrát predbehnú aj kompaktné fotoaparáty. Tým najlepším hovoríme fotomobily a obstarávajú doslova úžasné fotky aj za zhoršených svetelných podmienok. Fotomobily v sebe spájajú to najlepšie zo smartfónu a fotoaparátu a tým si získavajú sympatie fotografov začiatočníkov aj pokročilých nadšencov do fotenia. Čo si predstaviť pod pojmom mobil s dobrým fotoaparátom a aké sú najlepšie foto mobily súčasnosti?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08