Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k XLAYER Power Bank PLUS Solar 10000 mAh čierna/modrá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa XLAYER Power Bank PLUS Solar 10000 mAh čierna/modrá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu XLAYER Power Bank PLUS Solar 10000 mAh čierna/modrá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k XLAYER Power Bank PLUS Solar 10000 mAh čierna/modrá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
XLAYER Power Bank PLUS Solar 10000 mAh čierna/modrá - Powerbank
XLAYER Power Bank PLUS Solar 10000 mAh čierna/modrá
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 1
Neuspesne se snazim nabijet mobil (Samsung Galaxy S9) za pouziti USB-C redukce dostupné v nabíječce. Android hlasi, ze je pripojeno zarizeni potrebujici externi zdroj napajeni. V čem může být problém?
Ten modrý integrovaný kabel je pouze pro nabíjení p.banky nebo i zařízení "telefon". Jde mi o to, že je pro přítelkyni, kabel si zásadně nikdy nebere :)).
Dobrý den. V popisku máte napsáno,že powerbanku lze dobíjet přes micro USB a v tabulce(popisky a specifikace) máte napsáno,že vstup je USB-C. Jak to teda je?
je tato powerbanka l-Ion alebo li-pol dakujem
Dobrý den, chci se zeptat, jestli dva USB-typ c a iphone adaptéry jsou součástí balení?  
Dobrý den. Omlouvám se možná za špatnou otázku,ale za jak dlouho se přibližně nabije celá powerbanka? Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Dobíjí se i normálně že sítě, nebo jen přes solární panel?
solarni panel dobije power banku, nebo slouzi jen jako dalsi zdroj pro dobijeni telefonu, kdyz uz je power banka vybita? Jak vykony je solarni panel?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02