Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Xiaomi Mi Smart Kettle

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Smart Kettle, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Smart Kettle ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Smart Kettle vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xiaomi Mi Smart Kettle - Rýchlovarná kanvica
Xiaomi Mi Smart Kettle
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 36 Recenzie 26
Dobrý deň , aký má dosah bututh keďže ju chcem ovládať z vedľajšej izby vopred pekne ďakujem
Dobrý deň.Chcem sa spýtať, že prečo keď zapnem boil tak za pár sekúnd sa mi zapne aj warm.Svietia obe svetielka a piští to.Ďakujem za odpoveď.S telefónom to nemám spárované
Dobrý den můžete mi napsat jak velká je konvice.(její míry). děkuji Petra
Dobrý deň, konvicu neviem spárovať s mobilom Honor 8 cez bluetooth. Tlačím tlačítko 3 sec. na párovanie a nechce ho pripojiť. Stäle vypisuje, že to mám urobiť znovu. Ďakujem za radu.
Pekný deň. Prosím o informáciu, či je možné nastaviť aby som mal zohriatu vodu napr pravidelne každé ráno o 05:00 . Ďakujem
Dobrý den, v jakem rozmezí lze nastavit teplota pro stále udržování?
Dobrý den, možná by stálo potenciální kupující za to upozornit, že aplikace, která komunikuje se zařízením přes bluetooth vyžaduje online registraci a chce po vás i kontakty z mobilu... I když, pravda, ty jí můžete odmítnout dát. Přiznám se že vědět to, konvici bych nekoupil.
Zdravím mám problém nejde mi pripojiť. Ani v bluetooth ani priamo ked vyberiem kanvicu... neni nejaký SK navod? Pripadne daka kombinacia stlacenii tlacidiel alebo nejaký mod parovania?
Dobry den, mate i v cerne barvě?
Zdravím, dá sa konvica pripojiť do regiónu Chinese mainland ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09