Obnoviť stránku

Diskusia k Xbox One S 1TB All-Digital Edition

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xbox One S 1TB All-Digital Edition, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xbox One S 1TB All-Digital Edition ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xbox One S 1TB All-Digital Edition vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Xbox One S 1TB All-Digital Edition - Herná konzola
Xbox One S 1TB All-Digital Edition
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 21 Recenzie 3
mohu se zeptat jestli k zařízení: Xbox One S 1TB All-Digital Edition dostanu ty 3 hry které jsou na obrázku?
Dobrý den, k té edici za 5990 kč je kolik her? a je tam xbox live na 3 měsíce? Díky
Môžem sa opýtať?.. Ako Dlho Bude Tento Produkt ( Xbox One S 1TB All-Digital Edition ) Pretože Ja Bych Si To Chcel Kúpiť Na Vianoce..
hcem si kupit tento xbox. https://www.alza.sk/xbox-one-s-1tb-all-digital-nhl-20-d5663950.htm . Problem je v tom, ze tady kde je aj nhl , na obrazku je zobrazena ako dalsia hra forizon, ale v popise mate ze fortnite. Pri tomto istom vydani, kde je ale plus FIFA a nie nhl, tam jena obrazku uz aj fortnite. Takze moja otazka znie, je pri vyssie udelenom xboxe sucastou hier aj ten fortnite, alebo je to v skutocnosti forza ako na obrazku? dakujem
Ako sa tam dávajú hry
Dobrý den obsahuje základní balení předplatné Xbox Live?
Mužů hrad na XBOX když nebudu mít XBOX life
Mužů XBOX připojit k monitoru
Dobrý den mám dotaz když mám volat na PS 4 půjde to i na xbox one s? Děkuji za odpověď
Dobrý deň má konzola mechaniku ? konkrétne táto ? ďakujem za odpoveď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19