Obnoviť stránku

Diskusia k UMAX Smart Bottle U5

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa UMAX Smart Bottle U5, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu UMAX Smart Bottle U5 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k UMAX Smart Bottle U5 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
UMAX Smart Bottle U5 - Fľaša na vodu
UMAX Smart Bottle U5
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 4
Dobry den, da se zvlast objednat nabijeci kabel? Diky moc Michal Seifert
Dobrý den je u termozky kalíšek nebo se to musí pít rovnou z termosky??
Je k flaši aj aplikácia? (sledovanie denneho prijmu, jeho vypočet a podobne)
Dobrý den, zakoupil jsem u Vás tuto lahev a nabil jsem ji a nezobrazuje se mi nic. Poklepavam na oblast dle návodu a nic. Při nabíjení se mi zobrazuje nabíjení jak má. Děkuji za odpověď.
Budik neni slyset, display neni videt na dennim svetle, neni oznaceno misto kam poklepat aby se zibrazily informace,takze klepete a klepete dokud se nahodou netrefite. za tu cenu to rozhodne neni ale vypada dobre.
da sa na tom prestať smiať ?
Dobrý den, jaká je nejnižší teplota tekutiny, kterou láhev udrží?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli si můžu zvolit svoji teplotu na které mi tuto teplotu termoska bude nápoj držet?
Dokáže udržať aj chladené nápoje na niekoľko hodín?
Dobry den, chcem sa spytat ukazujem sa na displayi aktualna teplota napoja v stupnoch celzia v jednotkach rozmedzia, alebo len v troch stupnoch ako je na foto Dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06