Obnoviť stránku

Diskusia k The Sims 4: Život na ostrove (Plná hra + rozšírenie)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa The Sims 4: Život na ostrove (Plná hra + rozšírenie), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu The Sims 4: Život na ostrove (Plná hra + rozšírenie) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k The Sims 4: Život na ostrove (Plná hra + rozšírenie) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
The Sims 4: Život na ostrove (Plná hra + rozšírenie) - Hra na PC
The Sims 4: Život na ostrove (Plná hra + rozšírenie)
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je uvnitř CD, nebo je to nějak přes kod. Mám notebook bez mechaniky, takže nemohu mít hry přes cd, takže jestli je i varianta přes kterou by to šlo. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, můžu se zeptat jestli mi hra poběží i na systému Windows 10?
Dobrý den, při instalaci mám zapsat Produkt Code. Bohužel, žádné z čísel co jsem v celém obau našla to nebere. Mohli by jste mi pomoct co, přesně za číslo hledám a kde ho najdu. Velice Vám dekuji
Dá sa kupiť Island Living samostatne?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08