Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Tefal Sada riadu SIMPLEO 7 ks B907S774

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tefal Sada riadu SIMPLEO 7 ks B907S774, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tefal Sada riadu SIMPLEO 7 ks B907S774 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tefal Sada riadu SIMPLEO 7 ks B907S774 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tefal Sada riadu SIMPLEO 7 ks B907S774 - Súprava riadu
Tefal Sada riadu SIMPLEO 7 ks B907S774
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 8
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na poklice. Jak je jejich držák připevněn ke sklu? Jestli se tam nedostane voda, když se myjí v myčce. Nebylo by možné zaslat fotku na můj email? Děkuji
Dobry den, ake objemy maju jednotlive hrnce? Vsade je uvedeny len priemer hrncov.
Dobrý den,dnes jsme zakoupili tuto sadu a po prvním použití se vytvořila na dně hrnce jakoby barevná mapa.Nelze umýt a ani se neztrácí.
Dobrý den, kolik litrů se do uvedených hrnců vydá?
Dobrý den, zajímala by mě tloušťka spodního dna hrnce a kvalita materiálu (8/0, 8/8, 18/10 atd.) Děkuji za odpověď.
Dobrý večer, prosím o informace o objemu hrnců u sedmidílné sady - jsou stejně, jako u ostatních? Jsou v sadě jen hrnce, jak je psáno nebo i kastroly? Děkuji Králová
dobrý deň, uvadite, ze nadobi je vhodne i do trouby. da se dat do trouby i s poklickou ?myslim poklicku tu, ktera je u techto hrncu.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07