Obnoviť stránku

Diskusia k Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate - Parný generátor
Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 3
Dobrý den nedávno jsem si pořídil tuto žehličku a nerozumím použití součástky nazývané door hook prosím o vysvětlení funkce
Dobry den, pokud si koupím použitý a nejsem přesvědčen, mohu jej vrátit, za jakou dobu?
Dobrý den, je nějaký rozdíl mimo v názvu “Care” Tefal GV 9580 EO Pro Express Ultimate a Tefal GV 9580 EO Pro Express Ultimate Care? Děkuji za info.
Dobry den, je mozne do zehlicky davat vodu z kohutika?
Dobrý deň poprosím o info model 9581 je uvádzané, že nemá samočistenie a odvápnenie. Je to pravda?
Aky je rozdiel medzi modelom 9580 a 9581? Je mozne zehlit bez nastavenia vsetky typy latok, je to automaticky nadtavovane samotnou zehlickou? KTORY model je najvhodnejsi cena/ kvalita na zehlenie svadobnych siat?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07