Obnoviť stránku

Diskusia k TASSIMO Vivy 2 TAS1256

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TASSIMO Vivy 2 TAS1256, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TASSIMO Vivy 2 TAS1256 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TASSIMO Vivy 2 TAS1256 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
TASSIMO Vivy 2 TAS1256 - Kávovar na kapsuly
TASSIMO Vivy 2 TAS1256
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 7
Kde dostsnem odvapnovaciu zltu kapsulu? Pri kavovare som ju nemala.
Dobrý den, Ráda bych se zeptala zda je u kávovaru možné spustit pouze horkou/ teplou vodu? Některé kávovary to umí, ale nemohu to tu dohledat. Moc děkuju!
Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možná výmena tovaru za inu farbu a či stačí dôjsť len na predajňu alebo aký je postup ?
Dobry den,pokud koupim kavovar bosch zluty,opravdu k tomu dostanu box z kavama? dekuji za odpoved,Markova
Dostanem k tomu kavovaru kapsule cokoladu milka a nejaku kavu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06