Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Súprava na opravu autolaku

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Súprava na opravu autolaku, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Súprava na opravu autolaku ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Súprava na opravu autolaku vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Súprava na opravu autolaku - Leštenka na auto
Súprava na opravu autolaku
Momentálne nedostupné
Poradňa a návody 10 Recenzie 20
Dobrý den, co všechno sada obsahuje resp obsahuje malý štěteček? Díky.
Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné sadu na opravu laku Quixx používať aj pri nižšej vonkajšej teplote, napríklad okolo 8 °C. Ďakujem
Dobrý den. Poskrabal jsem páté dveře od stropu garáže. Zvládne to tento přípravek rozleštit. Je to vhodné na jakoukoliv barvu.
Dobrý deň Aký objem majú tie tuby? Ďakujem
Dobry den mam bmw cerna barva muzu to pouzit na to mam to neco podobne co predvadite na videu
Dobrý den, můžu to použít na ceramický lak?? Na veškeré nové auta je použitý ceramic lak. děkuji
Dobrý den, dá se tento výrobek použít i na odstranění škrábanců na plastovém ramu kocarku? který má barvu cernou?
Dobrý den, dá se tento výrobek použít i na odstranění škrábanců na plastovém nárazníku auta, který má stejnou barvu jako karoserie?
dobrý den toto je univerzální fix je jedno na jakou barvu ho použiji?
Jak produkt funguje na poškrábaný display telefonu (GG5)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12