Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Star Wars Jedi: Fallen Order

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Star Wars Jedi: Fallen Order, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Star Wars Jedi: Fallen Order ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Star Wars Jedi: Fallen Order vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Star Wars Jedi: Fallen Order - Hra na PC
Star Wars Jedi: Fallen Order
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 16 Recenzie 8
Dostanu za předobjednání tady také předobjednávkové bonusy v podobě skinů na meč apod. jako je tomu jinde?
Dobry den zajima me jestli se hra bude aktivovat pres steam??Byl bych rad a ziskal tuto hru do steam knihovny. Dekuji za odpoved.
3379 kč za pc verzi je trochu moc nemyslíte?
Sice je to krabice ale tento produkt bude svázán s nějakou digitální distribuční službou. Takže je to verze pro Steam nebo Origin?
Bude mít hra cz lokalizaci? Děkuji
Dobrý den, kdy bude druhý díl
Zdravim, mám dotaz na instalaci z DVD. V krabici je celkem 6ks DVD, ale instalace proběhla úspěšně a chtěla pouze první DVD. Chtěl bych se proto zeptat, zda si o další DVD hra řekne během hraní. KOukal jsem na další disky a je na nich jen autorun s odkazem na ikonu, ta ikona a datovy soubor pro pokracovani instalace. Diky za zkusenosti.
Hra obsahuje kľúč na Origin alebo STEAM?
Jsou v krabicové verzi nějaké další přídavky jako třeba u Red Dead Redemption 2 mapa?
Je ta cena pre PC základnú verziu správne zadaná? 91€ je premrštené...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11