Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k SodaStream Spirit Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SodaStream Spirit Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SodaStream Spirit Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SodaStream Spirit Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SodaStream Spirit Black - SodaStream
SodaStream Spirit Black
Predaj skončil
Poradňa a návody 31 Recenzie 101
Prosim vas, jaka vymenna lahvicka pasuje k tomuto produktu? Uz jsem zkusil asi 3 a zadna nesedela. Idealne sklenena, ale poradte, prosim, vsechny moznosti (kod, prip. nazvy). Dekuji
Dobrý den, tento typ Sodastream má k sobě jaký typ bombičky?Děkuji. Věra Levínská
Dobrý den, již 4 roky vlastním Sodastream Spirit black koupený u Vás a nedávno se mi rozbila ovládací páka. Chci se zeptat, zda se dá přístroj u Vás opravit, a pokud ano, tak za jakých podmínek a za jakou cenu. Děkuji za Vaši odpověd a s pozdravem
Dobrý den, potřebuji náhradní těsnění do sodastreamu Spirit Black. Kde ho sehnat? Díky za info. S.
Dobrý den. V některých odpovědích tady je uvedeno, že součástí balení je bombička a láhev. V jiných zase láhev uvedená není.. Co je tedy prosím součástí balení? Díky.
Dobrý den, před dvěma dny jsem pořídila sodastream a voda z něj není vůbec perlivá. Je opravdu jen velmi málo jemně perlivá. Přesto, že tlačítko mačkám až na doraz (občas voda vystříkne ven z láhve), voda je stále velmi málo perlivá. Lze perlivost upravit ještě jinak nebo se jedná o vadný kus výrobku? Děkuji za odpověď
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo všetko je súčasťou tohto balenia? Obsahuje to samotný výrobník + flašu + bombičku alebo tieto veci treba dokúpiť zvlášť?
SodaStream Spirit White mám šesť mesiacov. Bola som s ním spokojná. Posledný raz po stlačení tlačidla na uvoľnenie plynu do vody sa tlačidlo zaseklo a plyn z bombičky unikal, až kým sa bombička nevyprázdnila. Bola som sa spýtať v TPD na reklamáciu. Pán mi povedal, že mi ju neuznajú, lebo som zrejme poškodila prístroj neodbornou manipuláciou. Nepovažujem stlačenie tlačidla na uvoľnenie plynu z bombičky za neodbornú manipuláciu. Pôjdem tam znovu aj s prístrojom. Ako mám postupovať, ak mi reklamáciu neuznajú. Prístroj nie je lacný. Ďakujem za radu.
Dobry den , Mame tento sodastream zakoupeny asi mesic. A soda z něho je jen jemně perlivá až skoro bez bublinek co se s tim da delat ? Nebo je to vadný kus ? Predem dekuji
Dobrý den, je nějaký jiný rozdíl než barva mezi variantami Spirit Black, Red a White? Každý má různou původní cenu.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12