Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Škoda - Chladiaci/ohrievací box - objem 15 litrov

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Škoda - Chladiaci/ohrievací box - objem 15 litrov, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Škoda - Chladiaci/ohrievací box - objem 15 litrov ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Škoda - Chladiaci/ohrievací box - objem 15 litrov vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Škoda - Chladiaci/ohrievací box - objem 15 litrov - Autochladnička
Škoda - Chladiaci/ohrievací box - objem 15 litrov
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 2
Dobrý deň. Chcem sa opýtať že ak ju nevypnem a nechám ísť víkend alebo týždeň v kuse v aute nevybija to autobatériu? Ďakujem za odpoveď
Dobrý den jak dlouhy je ten kabel s adapterem ?
Dobrý den, vejde se ní 2L petka? Díky za odpověď
Prečo sa píše že je to výrobok Škoda? Vyzerá to že tento výrobok je toto: WAECO Bordbar TB-15
dobry den prosim chladiaci box teda aj zamrazuje ako sa pise v popise? alebo je to viazane nejako na vonkajsiu teplotu? ako potom funguje mrazenie? dakujem
dobry den prosim da sa pouzit box aj do inej znacky auta? dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18