Obnoviť stránku

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G - Grafická karta
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 39 Recenzie 10
Dobrý den, záruka je tedy opravdu jen 2 roky ? Jinde uvádějí roky 3. Děkuji
Dobrý den, je (nebo bude) součástí této karty také herní bundle od AMD?
Jen info pro ostatni. Dnes jsem zakoupil 4 kusy. Vsechny maj pameti Micron, ne Samsung takze probehla reklamace/vraceni...
Mne gta v ide na 20 fps na minimálne detaily s i5 8500 a 16 GB RAM čo mám robiť
Uvadzate ze ku karte su dosrtune hry v hodnote 132e: + ZADARMO v hodnote €131,90 Hra pre PC - balíček her - Assassin’s Creed Odyssey, Strange Brigade a Star Control: Origins Ale po rozkliknuti bonusu je na konci uvedena veta : LZE UPLATNIT VŽDY JEN JEDEN KÓD HRY ZDARMA NA JEDNOHO ZÁKAZNÍKA Takze na kazdy kod (1 zakupenu graficku kartu) je mozne aktivovat iba 1 hru? Ak ano bolo by fajn to napisat pre zakaznikov aby to bolo viuditelne a nie az po rokliknti odkazu na dalsej strane.
Mám taký menší problém s touto grafickou kartou a to taký že v nzxt Cam som omylom pretaktovat túto grafickú kartu a teraz neviem nájsť že ako sa dá dať do továrenských nastavení všetko ďakujem
Dobrý den, mám grafickou kartu. Proč je to bez originálního balení. Koupil jsem si novou?
Zvládne zdroj Enermax 500W tuto grafiku?
Koľko W zdroj by som mal použiť?
Dobry den, mam od Vas počítač Počítač Alza GameBox GTX760 W8.1 a odesla mi graficka karta (geoforce 970). Mohu si koupit tuto kartu a bude mi fungovat bez dalsiho příslušenství (nepotrebuji novy zdroj, vetrak ci podobně)?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17