Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka - MP3 prehrávač
SanDisk Sansa Clip Sports 8 GB limetka
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 21
Jaky je rozmer a vaha pristroje,prosim? Da se s nim behat aniz by ho clovek musel pridrzovat?
Dobrý den, má někdo zkušenosti s timerem - automatické vypnutí? Lze jej nastavovat po několika minutách nebo má skoky - 10, 30, 60 minut? třebovala bych 20 minut, můj současný přehrávač je nemá. Děkuji za odpověď. Anna
Dobry den, Prosim o info zda je mozne hudbu poslouichat i pri nabijeni pres USB ? Vim, ze nektere modely toto neumeji. Diky PAvel
Dobrý den.Ma tento přehrávač funkci náhodného přehrávání.
Lze dokoupit kabel, kterým se do přístroje nahrává hudba? Ztratila jsem jej docela brzy a nový nemohu v obchodech dohledat. Bez onoho kabelu, pro mě mp3 rychle ztrácí hodnotu. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, jakou největší kapacitu micro SD karty tam můžu dát? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02