Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér - Pamäťová karta
Samsung microSDXC 64GB PRO Endurance + SD adaptér
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 3
Funguje tato karta v kameře GoPro Hero 10?
Dobry den.je tato pamatova karta SAMSUMG PRO ENDURANCE microSDXC UHS-I CARD vhodna do mobilu samsung galaxy a 51?Lebo vcera mi to podla parametrov naslo prave tuto a teraz ked som si overovala v tabulke,ci je kompatibilna ,tak mi to vypisalo,ze nie.
Dobrý den, kde se vyrábí tyhle karty?
Může se použít pro Nokia 5 ?
ake su zarucne podmienky? samsung dava zaruku v zavislosti od kapacity 32GB 2r, 64GB 3r a 128GB 5r. vy davate 10r na vsetky kapacity. plati to a ak ano, za akych podmienok?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06