Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Gear S3 Frontier

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Gear S3 Frontier, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Gear S3 Frontier ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Gear S3 Frontier vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Gear S3 Frontier - Smart hodinky
Samsung Gear S3 Frontier
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 318 Recenzie 82
Dobrý den chci se zeptat jak je to stou vodotěsností , něco jsem našel na internetu ale přesto by mě zajímal i jiný názor. Vydrží IP 68 prudký déšt i po delší dobu ? Děkuji
Vlastním hodinky 5 měsíců.Ze začátku hodinky vydržely na nabití 3 a půl dne.Potom jsem nabíjel častěji a nyní vydrží maximálně jeden den,takže za chvíly už nepůjdou ani používat.Dost mě to zklamalo.
Mají hodinky fotoaparát?? Jsem majitelem galaxy gear které fotoaparát mají tak by mě zajímalo zdá jím disponuje i nová verze.
Je velký rozdíl u nás v ČR mezi frontier a classic? Nebo se jedna pouze o vzhled a vnejsi konstrukci? Děkuji
Dobrý den, dají se hodinky spárovat s telefonem Lenovo P70-A? Děkuju za odpověď
Tak ako to bude. Da sa z frontier telefonovat aj bez smartfonu?
Budou v Alze ke koupi Gear S3 Frontier bez LTE?
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať... Či S3 Frontier ponúkajú možnosť využitia Samsung Pay alebo Google Pay? Či majú kompletnú predprípravu. Ďakujem za odpoveď.
Rozmyslam medzi viacerymi hodinkami a to Huawei Watch GT, Xiaomi amazfit stratos a tymito samsung? Ktore sa oplatia najviac?
Prosim maji hodinky vymenitelny pasek?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06