Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Galaxy Watch 46 mm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Watch 46 mm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Watch 46 mm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Watch 46 mm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Galaxy Watch 46 mm - Smart hodinky
Samsung Galaxy Watch 46 mm
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 433 Recenzie 118
Jaktože LTE? Ono to bude mít vlastní slot na SIMku?
Dobry den chcem sa spytat ci bude k predobjednavkam k dispozicci ako darcek resp. prislusenstvo Samsung Wireless Dual Charger ako to ponukaju aj niektore zahranicne obdchody.
Majú všetky SK jazyk alebo len konkrétne model a ak áno ktoré?
Chybaju aplikacie mail a spravy, tieto aplikacie sa nedaju ani doinstalovat nakolko niesu dostupne. V navode ale tiez vo videach je vidiet ze tieto aplikacie su bezne nainstalovane. Preco niesu dostupne aj Vami predavanej verizii?
Prosim Vas ako nainstalujem omylom odinstalovanu aplikaciu Spravy. V aplikacii galaxy Wearable nieje tato aplikacia, ani inde som ju nenasiel. Je nutne obnovit tovarenske nastavenia?
dobrý den, jelikož nevim jak velce budou vypadat hodinky na mé ruce, je možné je ihned vrátit a zakoupit menší variantu?
Dobry den, budou mit tyto hodinky kompas?
Dobrý den, nabíjecí kabel znamená konektor který se zastrčí do hodinek nebo je tam automaticky v balení ta bezdrátová stanice jako ve videu ?? Díky za odpověď. Michal
velikost
Dobry den,jak mam do hodinek nahrat hudbu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18