Obnoviť stránku

Diskusia k Samsung Galaxy S10+ Screen Protector priehľadná

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy S10+ Screen Protector priehľadná, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy S10+ Screen Protector priehľadná ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy S10+ Screen Protector priehľadná vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Samsung Galaxy S10+ Screen Protector priehľadná - Ochranná fólia
Samsung Galaxy S10+ Screen Protector priehľadná
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
Dobrý den,je tato fólie totožná s tou,která je na displeji nalepena od výroby ?? tám se kvůli případné výměně,až se ta původní poškrábe. Děkuji
Dobrý deň, koľko kusov ochrannej fólie sa nachádza v balení - 1 kus, alebo 2 kusy ?? Ďakujem.
Funguje po nalepení fólie čtečka otisku prstů?
Dobrý deň, je táto originálna fólia kompatibilná s originálnymi flipovými púzdrami SAMSUNG LED VIEW COVER a SAMSUNG CLEAR VIEW COVER, tzn. či si neprekáža s púzdrom na rohoch/bokoch ?? Vďaka.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19