Obnoviť stránku

Diskusia k Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet - Bezvreckový vysávač
Rowenta RO3759EA Compact Power Cyclonic Parquet
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 22 Recenzie 78
Nechapem, ako moze ist do predaja vysavac, ktory vam celu dobu vysavania, fuka horuci vzduch priamo na nohy?!
Dobrý deň, je filter umývateľný? Dá sa regulovať sacia sila? Ďakujem
Kupila sim si vysavac 06/19 po cca 7 mesiacoch zacal extremne piskat vysavac mi ihned zamenili za druhy druhy cistonovy kus. Vysavac mi po troch mesiacoch zacal opat piskat. Je toto vobec normalne? Za take peniaze a taka vychyrena znacka a vyrobok nepouzitelny? Urcite ho idem reklamovat a uz tuto znacku vysavacov urcite nekupim.
Dobrý den, vysavač nám při vysávání nesnesitelně hvízdá. Čím to je způsobeno? Díky za odpověď Kovář J.
PREČO - ROWENTA - dáva na svoje vysávače bakelitový spínačik ktorý je určený na uchytenie nádobky ktorú ma držať ? dokonca aj ten samotný umelohmotný spínačik je uchytený aj VO-VNÚTRI tenučkou 1.mm spinkou - TIEŽ - BAKELITOVOU - a vydrží tak - sotva na 2-3 použitia a potom odletí - praskne neudrží sa tam ! " Vyrábate to tak zámerne - aby nevydržal ..?
Co sa na nom musi meniť po čase a koľko stoja nove filtre dostat ich
Dobrý den, zvažuji koupi bezsáčkového vysavače a potřebovala bych poradit s jeho výběrem. Přístroj je určen na chatu, kde bude vysávat hrubší nečistoty z koberce. Nikdo z nás není alergik, nemáme tam ani domácí zvíře. Hlavní parametr pro nás je především silný sací výkon a životnost přístroje. Můžete mi prosím doporučit nějaké konkrétní typy? Děkuji.
Dobrý deňchcela by som sa spýtať, či má tento vysávač umývateľnú nádobu na prach, umývateľný filter, a aký má energetický štítok -filtračné shopnosti a trieda účinnosti vysávania. ďakujem
Když si koupím vysavač, doma ho vyzkouším a nebude mi vyhovovat, mohu ho vrátit tzv. bez udání důvodu ve lhůtě 14 dnů? I když bude vidět, že jsem s ním chvíli vysávala. Je možné takto vrátit zboží do vaší pobočky? Díky za odpověď.
Dobrý den chci se zeptat zda se s tímto vysavačem dá vysávat i normální koberce? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06