Obnoviť stránku

Diskusia k Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6851/29

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6851/29, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6851/29 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6851/29 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6851/29 - Elektrická zubná kefka
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health HX6851/29
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 48 Recenzie 308
Prosím, k čemu slouží ten UV sanitizér? Děkuji
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či je možné k danej kefke zakúpiť len samostatne nabíjaciu stanicu. Ďakujem veľmi pekne.
Popis produktu je velmi zavadzajuci… raz pisete 62000 kmitov, potom 31000. v popise je, ze inteligentna kefka s aplikaciou potom dole v takom tom “rozpisanom” menu mate : mobilna aplikacia Nie
V balení nebyl český návod....
ako dlho vydrzi jedna hlavica? 27 eur za jeden kus je hodne
Kolik hlavic vejde do sanitizeru?
Dobry den, dnes jsem si byla vyzvednout kartacek na prodejne a bylo mi receno, ze Philips Sonicare maji vyrobni vadu a zhruba po 24 mesicich se jim rozbiji motor. A z toho duvodu mi bylo nabidnuto koupeni prodlouzene zaruky. Proc o teto vyrobni vade neinformujete tady primo na strankach, kdyz o ni vite? Prijde vam primereny prodavat kartacek za 3 tisice, kdyz ma zivotnost cirka 24 mesicu a o teto zivotnosti dopredu neinformujete?!
Dobrý den, prosím, který typ náhradních hlavic je určen pro tento kartáček ? Předem děkuji
Dobry den. Mam problem s touto elektrickou kefkou. Cast, kde sa nasadzuje hlavica na kefku, sa uvolnila, pri pouzivani viac huci a menej sa hybe. Cele je to velmi uvolnene. Je to na reklamaciu, alebo to viem nejako doma opravit? Dakujem.
Dobrý den, 2 měsíce po dvouleté záruce se mi porouchal zubní kartáček Philips Sonicare. Na vašich stránkách jsem se dočetla, že má motorek výrobní vadu a proto doporučujete dokoupit prodlouženou záruku. Mě o této možnosti bohužel nikdo neinformoval. Je možné ještě dokoupit dodatečně? Přijde mi neseriózní, aby kartáček za cca 3000,- Kč fungoval pouze 2 roky. Kartáček se nenabíjí.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13