Obnoviť stránku

Diskusia k Philips Sonicare HX6762/43 HealthyWhite Pink

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips Sonicare HX6762/43 HealthyWhite Pink, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips Sonicare HX6762/43 HealthyWhite Pink ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips Sonicare HX6762/43 HealthyWhite Pink vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Philips Sonicare HX6762/43 HealthyWhite Pink - Elektrická zubná kefka
Philips Sonicare HX6762/43 HealthyWhite Pink
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 14
Dobrý den. Víte o tom, že v balení tohoto kartáčku není český návod?
Je v obsahu balenia pre tento model všetko, tak ako je to uvedené v popise? Obsah balenia: 1× elektrická zubná kefka 1× štandardná hlavica kefky ProResults pre všeobecné čistenie 1× hlavica DiamondClean 2× cestovný kryt na hlavice 3× farebný krúžok pre rozlíšenie hlavíc 1× nabíjačka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12