Obnoviť stránku

Diskusia k PAMPERS Premium Care veľkosť 2 Mini (240 ks) – mesačné balenie

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PAMPERS Premium Care veľkosť 2 Mini (240 ks) – mesačné balenie, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PAMPERS Premium Care veľkosť 2 Mini (240 ks) – mesačné balenie ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PAMPERS Premium Care veľkosť 2 Mini (240 ks) – mesačné balenie vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PAMPERS Premium Care veľkosť 2 Mini (240 ks) – mesačné balenie - Jednorazové plienky
PAMPERS Premium Care veľkosť 2 Mini (240 ks) – mesačné balenie
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 49
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali opravdu nemáte chybu v textu u zboží a plenky jsou 3-6 kg? U menšího balení je velikost 2 pro 4-8 kg a zde u většího balení 3-6kg - stále stejný název "premium care 2". Jsem tedy zmatená. Děkuji za vysvětlení. Děkuji a přeji hezký den.
Dobrý deň, na fotkách máte pôvodné biele plienky. Dostanem naozaj tieto biele, alebo sú v balení tie nové zelené? Ďakujem.
pri tomto tovare mate garanciu najnižšej ceny, no ja som našla lacnejši tieto plienky viď odkaz Odkaz do neznáma
Dobrý deň, je produkt pampers plienky premium monthly box s2 240 v akcií 2+1? V košíku mi to neukazuje
Rozdavate zlavove kupony na dane plienky v spolupraci s porodnicami. Vysvetlite mi naco ich rozdavate, ked po ich zadani na zlavu cena vyrobku vstupne o 2eura? Na danom vasom kupone sa pise, ze zlava sa odratava z aktualnej ceny vyrobku na vasej stranke. Ziadne nieco o tom, ze nemoze byt produkt v zlave. Tovar stoji 32,90e. Zadam kupon a znizi mi ju na 27,90. Posuniem sa ku platbe a tovar stoji 34,90 a nechce mi to zrusit. Zas dalsi vysmech alebo ako? Dakujem
Dobrý den, mají skutečně velikost 3-6kg nebo se jedná o chybu a jsou pro váhu 4-8kg? Na jednotlivém balení je 4-8kg, ale na měsíčním je jiná váha. Děkuji, PK
Dobrý den, chci se zeptat pro jakou váhu tedy jsou. V popisu plen píšete 4-8 kg, ale ve spodní tabulce velikosti je dvojka 3 - 6 kg. Děkuji za odpověď
Dobrý den, při objednávce tam bylo ze je k tomu dárek zdarma plenky do vody ale při dodání tam nebyli koukala jsem do objednávky a bylo to tam když jsem dala zpet tak to zmizelo jak je to možné?
Dobrý deň, chcela by som vedieť, kde sú vyrábané uvedené plienky a či je možné z údajov uvedených pri produkte zistiť miesto výroby, napr. ak kód výrobku začína PLN ... ide o plienky vyrobené v Poľsku? Zaujíma ma miesto výroby nielen pri týchto konkrétnych plienkach, ale pri všetkých Pampers plienkach, ktoré na Vašej stránke ponúkatem nakolke chcem nakúpiť väčší počet kusov rôznych veľkostí. Ďakujem!

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07