Obnoviť stránku

Diskusia k Odzu Glass Screen Protector E2E Xiaomi Redmi Note 7

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Odzu Glass Screen Protector E2E Xiaomi Redmi Note 7, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Odzu Glass Screen Protector E2E Xiaomi Redmi Note 7 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Odzu Glass Screen Protector E2E Xiaomi Redmi Note 7 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Odzu Glass Screen Protector E2E Xiaomi Redmi Note 7 - Ochranné sklo
Odzu Glass Screen Protector E2E Xiaomi Redmi Note 7
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 9
Na mě to sklo působí tak, že zakryje i "bradu" telefonu, takže by zakrylo i diodu? Skutečně po nalepení skla bude dioda vidět? A nepřekryjí černé okraje skla kousek displeje? Momentálně mám jiné, podobné sklo z xiaomi storu, také s černými okraji, které bohužel překrývají kousek displeje, proto chci nové sklo, u kterého chci, aby do displeje vůbec nezasahovalo a byla vidět dioda. Děkuji za odpověď
Zdravím, chci se zeptat zda toto tvrzené sklo nezakryje okraje dyspleje a v dolní části notifikační diodu. Má druhá otázka směřuje na kompatibilitě s obalem https://m.alza.cz/spigen-rugged-armor-black-xiaomi-redmi-note-7-7-pro-d5593205.htm
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či toto konkrétne sklo pokryje celý displej telefónu až k jeho hranám. A tiež či výrezy na obrázku, na fotoaparát a reproduktor a informácie, že je tvrdené a pod. odpovedajú skutočnosti. Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13