Obnoviť stránku

Diskusia k MSI GE63 8SG-018CZ Raider RGB kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GE63 8SG-018CZ Raider RGB kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GE63 8SG-018CZ Raider RGB kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GE63 8SG-018CZ Raider RGB kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MSI GE63 8SG-018CZ Raider RGB kovový - Herný notebook
MSI GE63 8SG-018CZ Raider RGB kovový
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Dobrý den, rad bych se zeptal jak dlouho vydrží tenhle notebook bez nabíječky předem děkuji za odpověď
By mě zajímalo jaký markeťák vymýšlí tak přiblblé dárky k hernímu notebooku. To jako vážně někoho přiměje koupit omezená 3 měsíce Elektronická licence Adobe Creative Cloud?
Zdravim, v jednej recenzii som sa docital ze v tomto notebooku je iba jedna 16 GB RAM a preto nejde dual-channel. Alebo su tam 2x 8GB RAM v dual-channel? A ako lahka sa da doplnit RAM, bude treba odmontovat cely chladiaci system alebo sa da jednoducho vlozit nova RAM do slotu? Dakujem
Zdravím, zakúpil som si tento notebook a chcel by som spraviť upgrade ram a úložiska (obsahuje voľný ram a m2 slot). zaujimalo by ma ako je to so zarukou, keďže je spodny kryt v jednom kuse a jedna srobka je prelepená pecatou. Na msi podpore mi povedali, ze to nevadí a o zaruku neprídem ale chcem si to overiť aj u predajcu. Je teda možné vykonať upgrade ram/ssd doma alebo musím doniesť zakúpené diely k Vám a spravíte mi upgrade vy? ďakujem.
utiahne mi to všetky nové hry na najvyšších detailoch

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11