Obnoviť stránku

Diskusia k Lifefit Balance ball 58 cm, tyrkysová

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lifefit Balance ball 58 cm, tyrkysová, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lifefit Balance ball 58 cm, tyrkysová ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lifefit Balance ball 58 cm, tyrkysová vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lifefit Balance ball 58 cm, tyrkysová - Balančná podložka
Lifefit Balance ball 58 cm, tyrkysová
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 19
Tak ako už mnohým predo mnou chýbali v obsahu balenia zátky (kolíky na upchanie fúkacieho otvoru). V manuáli nie je vôbec definovaný obsah balenia. Taktiež prišiel tovar v krabici, ktorá bola v dezolátnom stave. Určite už bola otváraná. Viete mi kolíky dodatočne poslať, alebo Vám mám tovar vrátiť a kúpiť si ho niekde inde?
Dobrý den, mám podobný problém..... dnes mi přišla balanční podložka, ale bez špuntů, takže jako dárek je momentálně k ničemu.... podle diskuze vidím, že to není ojedinělý případ.
Dobrý den,jakou má prosím nosnost tento ballance ball?
Dobrý den, v popisu chybí výška balanční podložky - ja tam pouze její průměr. Mohu se na ni zeptat?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12