Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Lenovo IdeaPad 330-15ICH Onyx Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 330-15ICH Onyx Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 330-15ICH Onyx Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 330-15ICH Onyx Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaPad 330-15ICH Onyx Black - Notebook
Lenovo IdeaPad 330-15ICH Onyx Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 59
Dobrý deň nechceli by ste urobiť recenziu na tento notebook nakoľko žiadnu serióznu recenziu som na celom YouTube nenašiel.A recenzii od zákazníkov je tiež veľmi málo ďakujem!
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by mi podľa vás notebook (Lenovo ideapad 330) utiahol Camtasiu 8 pri strihu v 2,7k prípadne 4k Ďakujem!!
dobrý den chci se zeptat jestli tento notebook rozjede GTA 5 v pohodě ?
Dobrý den, chci se zeptat, zda výměnou paměti Optane za SSD a instalací systému na něj ztratím záruku. Děkuji.
dobrý den, obsahuje tento NTB DVD mechaniku ?
Dobrý den,je možné u tohoto notebooku používat externí grafickou kartu ? https://www.alza.cz/gigabyte-geforce-aorus-gtx-1070-gaming-box-externi-d5251709.htm
dobrý deň, chcel by som sa spýtať, aké sú možnosti rozšírenia RAM?
Zdravim, on-board RAM je CL17? Vdaka
Dobrý deň! Chcel by som sa spýtať či tento notebook utiahne VR? Ďakujem!
Dobrý deň, je to tohtoročný model alebo minuloročný?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12