Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Koss THE PLUG čierna (doživotná záruka)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Koss THE PLUG čierna (doživotná záruka), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Koss THE PLUG čierna (doživotná záruka) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Koss THE PLUG čierna (doživotná záruka) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Koss THE PLUG čierna (doživotná záruka) - Slúchadlá
Koss THE PLUG čierna (doživotná záruka)
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 3
Dobrý, ako to funguje s reklamacioi prosím, ak to ide opraviť nejaká závada tak opravia ale ak to nejde opraviť, Koss poskytne nový kus? A čo poplatky?
Dobrý den, mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi Koss the plug a Koss spark plug vyjma tvaru? Děkuji za odpověď, Petr Sailer.
Dobrý deň, zaujímalo by ma, prečo je doživotná záruka iba na čierne Plugy a nie na iné farby. Je to nejaký limitovaný záchev dobrej vôle pracovníkov KOSSu vyznávajúcich metal alebo je to trvalé nastavenie?
Dobry den chtel jsem se zeptat mam li aktivouvanou dozivotni zaruku lze poskozene sluchatka vymenit na prodejne alza holesovice?
Prosim vás mohu se zeptat jsou bezdrátová
Pozor na tyhle sluchatka, jsou to snad nejprebasovanejsi sluchatka co jsem kdy slysel. Bohuzel jsem si je poridil a nasledne vyhodil, protoze hudba na tom nejde poslouchat.
to sou ale drahy sluchatka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02