Obnoviť stránku

Diskusia k Kingston DataTraveler SE9 32 GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kingston DataTraveler SE9 32 GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kingston DataTraveler SE9 32 GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kingston DataTraveler SE9 32 GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Kingston DataTraveler SE9 32 GB - USB kľúč
Kingston DataTraveler SE9 32 GB
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 167
Dobrý den, Potřebovali bychom větší množství flash disků : DU352d2 - Flash disk Kingston DataTraveler SE9 32GB Měl bych dotaz, jestli by byla možná nějaká množstevní sleva? Můžete mi prosím zaslat cenovou nabídku při odběru 200, 400, případně 600 ks. těchto flash disků. Děkuji. S pozdravem Ivo Šrámek CMS s.r.o.
Prosím Vás. Keď chcem na toto 32GB USB vložiť film o veľkosti 7,46GB tam mi to zakáže. Píše, že film je pre cieľový systém súborov príliš veľký. Čo mám robiť? Kúpiť si externý disk aby som tam vložil niečo s väčšiou veľkosťou ?
dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tento flash disk podporuje nahrávání ( když ji připojím k chytré TV jestli bude schopna nahrávat.)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03