Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k iRobot Roomba i7+

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iRobot Roomba i7+, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iRobot Roomba i7+ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iRobot Roomba i7+ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
iRobot Roomba i7+ - Robotický vysávač
iRobot Roomba i7+
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 2
Dobrý deň prosím o informáciu, či je cena 449 eur už vrátane vyprazdnovacej stanice CleanBase?
Dobrý deň, v informáciách nikde nie je uvedený cez aký vysoký prah prejde tento model. Za odpoveď dopredu ďakujem. S pozdravom Vida.
tento robot ma aj mop na umyvanie podlahy
Dobrý deň.Vie vysávač povysávať aj čiernobiely koberec vzorovany?A ak máme zrkadlá až po zem,tak sa bude snažiť prejsť cez zrkadlo?
Dobry den, Je mozne nastavit CleanBase, aby pustila vyprazdnovanie roomby LEN vtedy, ak ma roomba plny zasobnik? Popripade len manualne. Nechceme totiz, aby ta narazova hlucnost zobudila dieta. Dakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať je v cene tohto robotického vysávača aj virtuálna stena?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06