Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k iGET SECURITY M3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iGET SECURITY M3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iGET SECURITY M3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iGET SECURITY M3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
iGET SECURITY M3 - Alarm
iGET SECURITY M3
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 8
Dobrý deň. Rád by som sa opýtal, či sa k tomuto systému dajú pridávať IP kamery len od výrobcu iGet. Alebo fungujú hocijaké iné IP kamery? Ďakujem.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento alarm posílá upozornění o poplachu i přes internet do aplikace nebo posílá jen sms zprávy
Pekný deň, uvažujem o kúpe iGET Security M3 aj s príslušenstvom. Ale pozerám, že vy to príslušenstvo neponúkate kompletné...prečo? Viete dodať všetky kompatibilné doplnky ku tomuto systému od firmy iGet Security alebo len to čo máte v e-shope?
hcel by som sa opýtať akým spôsobom sa pripojuje bezdrôtová kamera IGET SECURITY M3P15 ku alarmu IGET SECURITY M3 keď alarm IGET M3 nemá WIFI ? Ako som sa dočítal spominaná kamera IGET M3P15 vyžaduje pripojenie buď cez LAN alebo WIFI. Ako teda medzi sebou komunikujú ? Poradí mi prosím niekto ?
Dobrý den, lze u tohoto alarmu nastavit i telefoní hovor při poplachu, nebo pouze SMS
Dobrý deň, je možné k tomuto alarmu pripojiť pohybové čidlá aj káblom tak ako napr k alarmu iGet M2B ?
Dobrý den, je tento alarm tichý? Nebo se při vniknutí do objektu spustí siréna? Děkuji.
Dobrý deň, v mobilnej aplikácii iget security M3 sa po nascanovaní QR kódu nesťahujú žiadne údaje o pridávanom zariadení do aplikácie (aj keď mobil je pripojený na internet). Aplikácia pípne tak ako je v ukázané vo videonávode, ale ďalej žiadne dáta. Teda nie je možné popísať pridávané zariadenie i keď systém odosiela smsky o poplachu všeobecne. V čom je problém ? Treba mať napr. inštalovanú ešte inú aplikáciu na sťahovanie QR kódov alebo v pripojení na net ? Ďakujem.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli RFID klíč lze použít pouze u IGET klávesnice, nebo i u této hlavní jednotky. Děkuji
Dobrý den, je mozne propojit tel. s alarmem tak, ze se pri odchodu automaticky zapne a pri prichodu automaticky vypne- myslim tim komunikace s tel. na bazi wifi/bluetooth .. Nebo je nutne aktivovat/deaktivovat manualne? Dekuji .

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06