Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k HyperX Cloud Orbit S

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX Cloud Orbit S, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX Cloud Orbit S ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX Cloud Orbit S vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HyperX Cloud Orbit S - Herné slúchadlá
HyperX Cloud Orbit S
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 1
Zdravim... po zapnuty 3D audia do modu manual,auto pocut nepríjemný praskajuci zvuk v oboch slúchadlách ktorý je pocut nahodne ...v3D on/off problém nieje... sluchadla som kúpil rozbalene preto sa bojím ze ide o chybný kus
Dobry den Proc to ma jen 1,2m kabel ja mam pc pod stolem a tam hry nehraji :D co doporucujete za prodlouzeni kabelu vidim ze tam jsou kabely :D diky za info :)
Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat zda jsou sluchátka kompatibilní i s nejnovějším "mini mac". Kupuji sluchátka pro syna na hraní her i s mikrofonem kvůli komunikaci s ostatními hráči. Koukala jsem a mini mac má pouze výstup pro sluchátka. Tak by mě zajímalo, jak to bude fungovat s mikrofonem, když mini mac nemá žádný další vsup ani výstup. Omlouávm se za můj možná nemožný dotaz. Děkuji za odpoověď
A ještě se zeptám: Obě sluchátka se musí nabíjet? Nebo hrají bez nutnosti zapínání či nabíjení klasicky přes kabel? Děkuji za odpověďi.
Dobrý den, prosím vás, jaký je rozdíl mezi HyperX Cloud Orbit S a HyperX Cloud Orbit? Mockrát děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18