Obnoviť stránku

Diskusia k HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011 - Parný čistič
HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 18
Uzávěr jde špatně jak otevřít, tak zavřít, prakticky stále prokluzuje i po velkém stlačení...
Kúpil som parný čistič HOOVER Steamjet Handy Pod SSNH1000 011 a po prvom použití sú kefky na vyhodenie. Moja otázka je, či sa dajú objednať náhradné kefky k tomuto produktu - lebo inak je produkt nepoužiteľný!!!
Má tento model prodlužovací hadici v základní výbavě?
Dobrý den koupili jsem tento parní čistič a při používání jsme drželi tlačítko pro páru ale každých 10 vteřin nám kontrolka zkakala do červené barvy? Nějak rady a tip prosím? Děkuji za odpoved
V popisu je napsáno, že má zásobník na 0,4 l vody. V příslušenství je nálevka na max. 200 ml. Mohu tam nalít nálevky 2? V návodu je pssáno jen o 1 nálevce.
Dobrý deň, v akom farebnom prevedení je čistič ? ďakujem
Dobrý den, chci se zeptat, jestli lze koupit náhradní příslušenství nebo třeba dokoupit i nástavec na umytí oken, díky za odpověd
Opätovne sa pýtam, či existujú vôbec náhradné kefky pre tento produkt a či sa dajú objednať a nie či momentálne sú, alebo nie!
dobry den, len pre istotu sa pytam, ze ci sa tomu nieco stane ak tam dam predsa len trosku cistiaceho prostriedku,; uz len pre moj osobny dobry pocit :)
Dobrý den, prosím jaká je hmotnost tohoto čističe? Dekuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08