Obnoviť stránku

Diskusia k Garmin Forerunner 245 Music Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Forerunner 245 Music Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Forerunner 245 Music Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Forerunner 245 Music Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Garmin Forerunner 245 Music Black - Smart hodinky
Garmin Forerunner 245 Music Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
Dobrý den půjdou hodinky Garmin Forerunner 245 spárovat s telefonem Samsung S10+, Android 10
Dobrý den, zakoupili jsme tyto hodinky. Aplikaci jsme na instalovali, účet vytvořili. Následně když se chceme přihlásit, to stále dokola píše nějakou chybu java.lang.exception 401. Hodinky nám tedy nejsou spárovat s telefonem. Prosím o info jak dále postupovat. V tom případě hodinky jsou na nic a budeme muset vrátit. Děkuji za odpověď
Dobry den, rozhiduji se mezi temito hodinkami a forerunner 645 music... Ty 645 mi prijdou vsestranejsi... jsou pro me dulezite tyto veci: vodotesnost (abych mohl skocit do bazenu kouoat se a nesundavat je), jizda na kole a behani... Poradite?
Aky je velky ulozny priestor na pesnicky?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09