Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Petal Pink

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Petal Pink, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Petal Pink ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Petal Pink vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Petal Pink - Čistiaca kefka na pleť
FOREO LUNA mini Kefka na čistenie pleti, odtieň Petal Pink
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 1
Dobrý den, chci se prosím zeptat, zda je kartáček vhodný na čištění "černých teček" - uvažuji ještě o vakuovém čistícím přístoji.... Děkuji.
Dobrý den, měla bych otázku ohledně pravosti forea, protože na internetu kolují různé napodobeniny a já bych ráda zakoupila originál. Takže má otázka zní, je tady na alze foreo opravdu pravé? Nikde jsem to tu nenašla. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, stáhla jsem si mobilní aplikaci k produktu, přímo od výrobce, ale mé zařízení nejde registrovat - aplikace hlásí, že dané sériové číslo je již registrované, nebo se jedná o padělek.
Dobrý deň, je súčasťou balenia aj nabíjací kábel?
Dobrý den nikde sem se nedočetl kcemu je to svetilko , na te hubě. Co to má dělat.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03