Obnoviť stránku

Diskusia k Eufy kamera 2× + homebase

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eufy kamera 2× + homebase, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eufy kamera 2× + homebase ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eufy kamera 2× + homebase vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Eufy kamera 2× + homebase - Zabezpečovací systém
Eufy kamera 2× + homebase
Predaj skončil
Poradňa a návody 23 Recenzie 5
Dobrý deň, kedy sa začne predaj eufy cam 2 generácie? Ďakujem
hcem sa informovať, či je jedná o Eufy Cam 1 alebo Eufy Cam 2. Na webe Eufylife.com je v ponuke len vylepšená verzia Eufy Cam 2, no podľa base station sa mi zdá, že vy ponúkate ešte stále verziu 1. Kedy sa dostane do ponuky verzia 2. Verzia 2 dostáva aj podporu pre Apple Homekit, čo nemá verzia 1.
je pripevneno pouze magnetem? takze zlodej muze kameru pouze odebrat? video se v tom pripade nahraje na cloud? ale co kdyz vypne i proud a nejde wifi?
Chcem sa informovať, či je jedná o Eufy Cam 1 alebo Eufy Cam 2. Na webe Eufylife.com je v ponuke len vylepšená verzia Eufy Cam 2, no podľa base station sa mi zdá, že vy ponúkate ešte stále verziu 1. Kedy sa dostane do ponuky verzia 2. Verzia 2 dostáva aj podporu pre Apple Homekit, čo nemá verzia 1.
Dobry den, chtel bych se zeptat, zda do vasi nabidky zaradite take videozvonek od firmy Eufy? Jelikoz uz mam kamery a senzory, tak se mi nechce kupovat zvonek od jine firmy a mit vse v jedne aplikaci. Dekuji
Zdravím, má tato varianta produktu podporu HomeKit od Apple? Nenašel jsem produktové číslo i název produktu se neshoduje s názvem výrobce na jejich webu. Děkuji.
MicroSD karta sa vkladá do každej kamery alebo iba do centrálnej jednotky ?
Má kamera optický zoom 8x alebo len digitálny?
Dobrý den, mám internet vzduchem a někdy když zapnu internet na mobilu tak se mi seká TV co běhá prez net, myslíte ze kamera na Wi-Fi má velký odběr signálu ?
Dobrý den, když nemám zaplacený cloud, mohu se online přes aplikaci podívat na starší záznam?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09