Obnoviť stránku

Diskusia k Doogee Mix 6 GB Dazzle Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Doogee Mix 6 GB Dazzle Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Doogee Mix 6 GB Dazzle Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Doogee Mix 6 GB Dazzle Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Doogee Mix 6 GB Dazzle Black - Mobilný telefón
Doogee Mix 6 GB Dazzle Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 2
Dobrý den, je v balení "ochraný" kryt a na telefonu folie viz. video? Odkaz do neznáma
nemam otazku, len upozornujem potencionalnych kupcov, ze fotky su viac menej zavadzajuce.. alza by si mohla dat namahu a spravit tie vlastne, nakolko bezel nie je az taky tenky ako na fotke, v reale je pomerne hrubsi: Odkaz do neznáma (pre ukazku)
dobrý den má telefon NFC děkuji za odpověď
Dobry den, zakoupil jsem tento telefon a jsem velmi spokojeny. Od hlavni obrazovky vlevo jsou zpravy v anglickem jazyce. Nedari se mi v nastaveni najit, jak to odstranit. Zadam tedy o radu.
dobry den,telefon mate pod slozkou vodeodolne,bouzel se mi nepovedlo dohledat IP ochranu a nekolik stranek odkazuje ze tel neni odolni vubec proti vode a prachu
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat zda budete mít i doogee mix 2?
Dobrý den, podporuje mobil low energy bluetooth (BTLE)? Hlavně mi jde o verzi secured BTLE - např. pro spárování s chytrými hodinkami (např. Garmin Fenix 5)
dobrý den lze vložit dvě simkarta a k tomu pamětovou kartu najednou ?
Má tento telefon opravdu mezi dostupnými senzory gyroskop? Tady je sice uveden, ale na jiných zdrojích jsem ho nenašel
Má v ČR podporu na díly a servis?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16