Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S - Automatický kávovar
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 13 Recenzie 7
Nevíte prosím přesný typ vodního filtru?
Tretie tacitko je kava s nazvom "LONG", navod pise ze je to kava s objemom 160ml. Zda sa, ze behom jej pripravy, mlyncek melie na 2 krat. Zaujima ma viac info o tomto type kavy, v navode sa spomina len objem, nic viac. Je toto teda nieco ako "Espresso" (40ml) + "Espresso Lungo" (120ml) v jednom napoji? Dakujem za objasnenie!
Dobrý den, pokud zvolim jakýkoliv kávový nápoj s mlékem, mléko se začne nasávat, ale převážně vytéká jen spařená voda. Pokud zvolím horké mléko, tak až zhruba na konci toho cyklu začne skutečně vytékat horké mléko, jinak také pouze voda. Vypadá to jako nedostatečný tlak pro nasátí mléka. Nějaká rada nebo tip, čím by to mohlo být?
Dobrý den. Na programu je horké mléko, ale to mléko jde není horké, jenom teple. musí tak být? Bohužel pro kakao ta teplota je špatná.
Dobrý deň,je vodný filter rovnaký ako v dinamica, dinamica plus?
Dobrý den, akorát jsem dovezl kávovar a je to jedno velké zklamání. Když nasypu namletou kávu podle návodu, krok po kroku, tak mi kávovar píše, že není nasypaná žádná káva. Pak otevřu nádobku, kam padá zbytek po kávě a je plný kávy, kterou jsem právě nasypal. Co s tím? Reklamovat?
Dobrý den. Můžu vědět, jaký je rozdíl mezi vaším modelem a modelem Espresso DeLonghi Dinamica ECAM 353.75? Děkuji za informaci
Je možné u Vás koupit i v bílém provedení?
Dobrý den,chci se zeptat k cemu slouzi ta mala nádobka nahore(násypka)jak je hned u násypky na kavu Takova malá,a jestli se neco stane kdyz do ni nasypete zrnkovou kavu Dekuji
Dobrý den,jaký je rozdíl mezi kavovarem delonghi 35055b a 35075sb?Děkuji za odpověď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06