Obnoviť stránku

Diskusia k Dell XPS 13 (9380) Touch strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell XPS 13 (9380) Touch strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell XPS 13 (9380) Touch strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell XPS 13 (9380) Touch strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dell XPS 13 (9380) Touch strieborný - Ultrabook
Dell XPS 13 (9380) Touch strieborný
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14
Dobrý den, pokud si u tohoto výrobku zakoupím prodlouženou záruku (plus tři roky, která se mi nabízí), bude v rámci této záruky také fungovat "Bezstarostný servis Dell", nebo jde jen o klasickou záruku s třicetidenní lhůtou na reklamaci u Vás? Lze si případně nějakým způsobem dokoupit právě ten jejich servis na delší dobu? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň, chcem sa spýtať pre aký rok vyšiel tento model, či pre rok 2018 alebo 2019. Pretože pre rok 2019 sa má nachádzať webkamera v hornom rámiku a pre rok 2018 v spodnom. Inak vyzerajú na pohľad rovnako, preto nechcem usudzovať ročník podľa fotky ale podľa skutočnosti, mohlo sa stať, že ste dali modelu z 2019 fotku pre 2018.
Dobry den. Chcel by som sa spýtať, či sa tento model da otvoriť do roviny 180 stupňov? Pri touch display by som to očakával, ale nikde tuto info nevidim. A este ktorý port slúži na nabíjanie laptopu? Dakujem
Dobry den. Chcel by som sa spýtať, či sa tento model da otvoriť do roviny 180 stupňov? Pri touch display by som to očakával, ale nikde tuto info nevidim. A este ktorý port slúži na nabíjanie laptopu? Dakujem
Dobrý den, v parametrech má baterie výdrž až 21h. Po zakoupení a plném nabití baterie a úplné nečinnosti (jen puštěné win) má baterie výdrž max 11hod, což je pro většinu xps standard. Kupoval jsem jej právě z důvodu této extrémní výdrže. Není chyba v popisu parametrů? Díky za info
Dobry den, jakou lokalizaci klavesnice ma tento notebook? Je mozne objednat taky s anglickou klavesnici? Diky!
Dobry den, zvladne tento ntb plynule strih videa ve full hd, a co 4k? Mam starsi dell inspiron 5378 z roku 2015 a editace je zkoprnela, je to jen dvoujadro. Diky za info
Dobry den, hledam Stylus pro pouziti na Dell XPS 13 (9380) Touch Silver. Diky p.
Dobry den, da sa kupit tento model aj bez OS WIndows OEM? Pripadne da sa tento OEM WIndows vratit? Pouzivam linux uz dlho a nechcem zbytocne vyhodit peniaze za system ktory nebudem pouzivat. Vdaka.
Dobrý deň, premýšlam nad kúpou laptopu Dell XPS 13 (9380), avšak rovnako ma zaujíma aj nová verzia Dell XPS 13 (9300) - viete mi prosím povedať približný dátum kedy bude nová verzia dostupná vo Vašom obchode? Ďakujem!

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09