Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne - Bezdrôtové slúchadlá
CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 43 Recenzie 21
Ak si ich zakúpim a nebudem s nimi spokojná pri vrátení naspäť sa mi vrátia aj peniaze?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se dají sluchátka spárovat s mobilem Samsung Galaxy A3 2016. Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Nejspíš tahle otázka je dost hloupá tak se omlouvám. Dá se tyto sluchátka připojit ke straší verzi Bluetooth 4.1?
Zdravím chci se zeptat jestli sluchátka mají vlastí ovládání hlasitosti nebo je nutno pouze přes zařízení knim pripojene
Neodporúčam. Vymenil som ich 2x a stále ten istý problém. Vypadáva signál bluetooth na slúchadle, ktoré je automaticky spárované ako druhé. Čiže keď si spárujete najprv ľavé, tak následne na právom slúchadle začne vypadávať signál. Robí tú chybu aj opačne. Asi slabý výkon bluetooth. Inak zvuk je kvalitný aj dobrá výdrž.Za tu cenu som čakal viac. Idem ich vrátiť absolútna nespokojnosť.
Dobrý den, kdy bude zboží opět skladem? Svoboda
Dobrý den, myslíte si, že sluchátka přežijí, pokud se člověk zpotí, nebo začne pršet? Doslova vodotěsná nejsou, že?
Dobrý den, které sluchátka mi můžete spíše doporučit? Tyto a nebo CELLY TWINS? Děkuji.
Da sa zapozicat na skušobnu dobu? Ak ano bude to nieco stať?
Dobrý den, manželka si na sluchátka stěžovala (dárek), vyzkoušel jsem sám a sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS při připojení a dosahu telefonu z kapsy nebo batohu mají 1×10 sec výpadek (jedno ze sluchátek)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02