Obnoviť stránku

Diskusia k CATLER ES 8013 červená

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CATLER ES 8013 červená, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CATLER ES 8013 červená ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CATLER ES 8013 červená vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CATLER ES 8013 červená - Pákový kávovar
CATLER ES 8013 červená
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 6
Dva mesice jsem pouzivala single wall vicko do paky bez problemu. Ted jsem chtela vyzkouset duall wall ale pokazde zustane bud primo na hlavici coz je pak tezke horke odstranit a nebo vypadne pri vyklepavani kavy z paky. Je chyba ve vicku nebo delam neco spatne ?
Dobry den, Tento vyrobek jsme zakoupili a jsme s nim spokojeni, nicmene bychom potrebovali nahradni filtry na vodu a take tablety na cistici cyklus. Budete je prodavat, popr. Kde by se daly sehnat. Predem diky.
Dobry den, su ku kavovaru v baleni aj cistiace tablety ktore su spomenute v navode na obsluhu alebo je potrebne ich zakupit osobitne? Dakujem
Dobry den, bude este cervena verzia za 453 euro?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14