Obnoviť stránku

Diskusia k Bose Noise Cancelling Headphones 700 strieborné

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Bose Noise Cancelling Headphones 700 strieborné, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Bose Noise Cancelling Headphones 700 strieborné ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Bose Noise Cancelling Headphones 700 strieborné vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Bose Noise Cancelling Headphones 700 strieborné - Bezdrôtové slúchadlá
Bose Noise Cancelling Headphones 700 strieborné
Predaj skončil
Dobrý den, jsou tato sluchatka vhodná na nošení venku? nějakou odolnost proti vode? diky
Dobrý den, budete prodávat k těmto sluchátkům i příslušenství? Nabíjecí pouzdro (viz link), Náhradní náušníky (viz link), Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma
Je mozne sparovat ich naraz s mobilom aj PC a pritom pocuvat hudbu z PC, a ked pride hovor cez mobil, tak ho nasledne prijat/prepnut na mobil? Tj PC bude primarne, mobil sekundarny zdroj.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17