Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k BOSCH SMS46MW01E

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BOSCH SMS46MW01E, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BOSCH SMS46MW01E ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BOSCH SMS46MW01E vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
BOSCH SMS46MW01E - Umývačka riadu
BOSCH SMS46MW01E
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 3
Dobrý den, jde oddělat vrchní panel, aby mohla být myčka vsunuta do menšího prostoru?
Dobrý den, je normální aby myčka po dodání a rozbalení byla uvnitř mokrá?Iva
Dobrý den, jaké hadice jsou součástí myčky? M.
Je redukce na přívod vody z 3/4" na 1/2" součástí dodávky?
Dobrý den, myčka má nerezovou, nebo plastovou vanu? Díky
Dobrý deň, je spod tejto umývačky nerezový alebo plastový? A dá sa vrchná časť odmontovať(sú tu totiž 2 rôzne odpovede)?
Dobrý den, umí tato myčka pouze opláchnout nádobí ve studené vodě?
Dobrý den, jsou hadice pro přívod vody a odtok součástí balení?
Dobrý den, jak to že na otázku, zda jde sundat horní desku z myčky, je jedna odpověď kladná, druhá záporná. Může mi odborník z Alzy dát správnou informaci, prosím!!! Má skutečně tato myčka nerezový vnitřek a příborovou zásuvku? Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, má tato myčka odnímatelný vršek ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02