Obnoviť stránku

Diskusia k ASUS X751NV-TY001T čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS X751NV-TY001T čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS X751NV-TY001T čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS X751NV-TY001T čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ASUS X751NV-TY001T čierny - Notebook
ASUS X751NV-TY001T čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 1
dobrý deň, na aké detaily to utiahne farming simulator 19 ďakujem za odpoveď
Dobrý den utáhne notebook Euro Truck Simulátor 2 ? na střední detaily
na koľko FPS utiahne fortnite
bylo by možné doplnit paměť kdybych se rozhodl tento typ koupit? Co se týká operačního systému je možné u vás zakoupit i verzi Windows 10 pro ?
Dobrý den šlo by rozšířit paměť u tohoto typu
Utáhlo by to league od legends ?
Ma ten pc VGA vstup?, vdaka za otpoveď.
Dobrý den, zajímalo by mě zda je možné do Nb dodatečně přidat SSD disk rozhraní M.2? Nějak jsem nikde nenašel zda daný port má? Děkuji moc za odpověď.
utiahne to fortnite ?????
pojdu hrat na tomto notebooku hry ako GTA, CS, FIFA? dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16