Obnoviť stránku

Diskusia k AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0 černá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0 černá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0 černá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0 černá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0 černá - Nabíjačka do siete
AlzaPower Q200C Quick Charge 3.0 černá
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 35
Budete prodávat stejnou nabíječku, která bude mít dvě USB-C rozhraní? Pokud ano, tak si je budu kupovat. Staré USB je již pro mne dávnou minulostí!
Dobry den, planujete podobnu nabijacku, ktora bude podporovat USB PD? Konkretne 2x USB-C s 2x 18W (2A-9V / 3A-5V) ?
Dobry den, je tato nabijecka vhodna na nabijeni Nintenda Switch? Dekuji
Zdravim, nenasiel som v popise info ohladne toho ktory port ma aky vykon vo W, ako to maju ine Vase nabijacky. dakujem
Dobrý den, v produktových fotkách máte tuto nabíječku také v bílé barvě, v nabídce e-shopu jsem ji ale nenašel. Kde, případně kdy ji bude možné objednat?
Potrebujem rýchlo nabíjať tieto dve zariadenie: baterka Fenix LR40R a power banka Vinsic QC 3.0 Quick Charge 20000mAh, bude mi táto nabíjačka nabíjať rýchlo cez USB-C obidve? Alebo by bola vhodnejšia iná nabíjačka? Nemusím ich nabíjať naraz, ale potrebujem čo najrýchlejšie + poradiť kábel na rýchle nabíjanie USB-C – USB-C.
Dobrý den, bude tato nabíječka fungovat na quickcharge pro Asus Zenfone Max Pro M1?
Dobrý den, je součástí balení též USB-C/USB-C? Nebo pouze základní USB-A/USB-C. Děkuji potřebuji to vědět abych případně dokoupil kabel.
Dobry den,je tento kabel(iWant certifikovaný kovový Lightning kabel 1,2m šedý (1.gen))kompatibilni s touto rychlonabyjeckou a podporuje ono rychlonabyjeni tohoto adapteru?
Lze tuto nabíječku využít pro rychlé nabíjení Google Nexus 5x? ...na internetu se uvádí, že model 5x není kompatibilní s technologií qualcomm quick-charge ....

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03